"alvinary"

My photo
Hello there :) It is not about blogging, not just about writing, not about telling my story to you. But its about my feel. I'm girl like generally. Extra-Ordinary girl,who want everything what I wanted in the world. Many interests things make me inspired in the world. Its reason I'll tell my feelling to you. I hope you enjoy with my portal diary QUEEN of ISLAND ♥. Thankyou for visit :)

Monday, February 13, 2012

Skype with Aluna Sagita Gutawa

Hello there :)
Iseng-iseng tengah malam sebelum tidur buka laptop, 
tahunya dapet notif dari Skype "Aluna Sagita"(ORIGINAL ACCOUNT DIJAMIN) now is online.



Waah,ternyata request-ku diterima... bisa online sama Gita Gutawa nih :p hehe
Langsung aja buka skype terus chat pertama kali sama ka Gita, yaa meski cuma dikit, dikiit banget. Soalnya aku juga ga enak di statusnya kayaknya dia lagi capek kalo harus jawab pertanyaan-pertanyaan dari stranger. Ya, yang penting chat aku dibales :)


 
Gita Gutawa's Skype


 
Chat with Gita Gutawa before I sleep.


Yah gitu deh ya pokoknya sekilas ceritaku sebelum tidur bisa chat sedikit sama Gita Gutawa yang stay di Birmingham Inggris :)
Bonne Nuit, blogger :)

6 comments:

  1. AMAZING POST! REALLY LOVE YOUR STYLE


    IF U WANT TO VISIT MY BLOG STREET CHIC http://chicstreetchoc.blogspot.com/
    U CAN ALSO FIND ME ON FACEBOOK http://www.facebook.com/pages/Street-Chic/126609910754628

    ReplyDelete
  2. Alvina, aku boleh minta' nama FB/Twitter kamu nggak?? ada yang pengen aku omongon kekamu..., please..

    ReplyDelete

Leave your comments friends :)

AutoViewer requires JavaScript and the Flash Player. Get Flash.